Voorgerechten
oester
3 stuks
Zeeuwse Creuses,
Ketel one vodka
Artisjok
peer, witlof,
gremolata
Tonijn
komkommer, radijs, mierikswortel,
zoet-zout cashew
zwezerik
wortel, gekaramaliseerde sjalot,
rozemarijn-knoflookjus
Carpaccio
peterselie dressing, spek, kappers
pijnboompitten, Parmezaan
Steak tartaar
eendenlever, knolselderij,
hazelnootvinaigrette
Uiensoep
kaas, crouton
Gevogelte bouillon
fijne groenten,
tortellini eend
verrassingsmenu
3 gangen 42,50 | 4 gangen 52,50
5 gangen 61,50 | 6 gangen 67,50
wijnarrangement
per glas 7,50
hoofdgerechten
Kabeljauw
bloemkool, fregola,
broodkruim, mosterdjus
Zwezerik
wortel, gekaramaliseerde sjalot,
rozemarijn-knoflookjus
Ossenhaas
pommes Lyonnais
bearnaise
Cote de boeuf
dry aged
Big Green Egg
650 gram
per 2 personen
Risotto
gepocheerd ei,
Parmezaan
Parelhoender
tagliatelle, truffels
Reserveren
Reserveren kan online via de reserveren knop
Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons.
Belt u dan met 010 – 24 600 24, dan staan wij u persoonlijk te woord.