Voorgerechten

10,50

oester

3 stuks
Zeeuwse Creuses,
Ketel one vodka

13,50

Artisjok

grapefruit, perzik,
crumble, knoflookvinaigrette

13,50

Vitello Tonnato

Kalfsmuis, appelkappers, basilicum, tonijnmayonaise

23,50

zwezerik

witlof, knol, spätzle, truffel

14,50

carpaccio

peterselie dressing, spek, kappers
pijnboompitten, Parmezaan

16,50

Steak tartaar

Gebakken eendenlever,
hazelnoot vinaigrette

15,50

Tonijn

tonijn, soja, papaja,
wortel, wasabi sorbet

14,50

Mosselen

in de schelp gebakken

12,50

Bisque

gamba, tomaat, rode peper

verrassingsmenu

3 gangen 39,50 | 4 gangen 47,00
5 gangen 52,50 | 6 gangen 57,00

wijnarrangement

per glas 7,50

hoofdgerechten

24,50

Schol

fregola, meiraap, gremolata

24,50

Zeebaars

cassave, kailan, gele curry

22,50

Mosselen

In de schelp gebakken

24,50

Parelhoender

Truffelpasta,
courgette

33,50

Zwezerik

witlof, knol, spätzle, truffel

29,50

ossenhaas

pommes Lyonnais
bearnaise

75,00

cote de boeuf

dry aged
Big Green Egg
650 gram
per 2 personen

26,50

Kalfslende

kalfswang, salie aardappel, roze peper jus

22,50

Raviolo zoete aardappel

bloemkool, aubergine
pecannoot

Reserveren

Reserveren

Reserveren kan online via de reserveren knop

Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons.

Belt u dan met 010 – 24 600 24, dan staan wij u persoonlijk te woord.