Voorgerechten

15,50

Oester

3 stuks
Zeeuwse Creuses,
Ketel one vodka

14,50

Brioche

Fourme d'Ambert,
vijgen

15,50

Coquille

vichyssoise, prei

16,50

Runder tartaar

kwartelei, mosterdschuim

16,50

Duif

pistache, quinoa, cumberlandsaus

27,50

Zwezerik

schorseneer, truffel

18,50

Terrine

eendenlever, gekonfijte eend,
mosterdfruit

17,50

Mosselen

in de schelp gebakken,
tijm, rozemarijn, look

15,50

Carpaccio

spek, kappertjes,
pijnboompit, peterselie dressing

9,50

Paddenstoelensoep

korstdeeg stengel

9,50

Mosterd soep

Zeeuws spek, rookworst

verrassingsmenu

3 gangen 44,50 | 4 gangen 54,50
5 gangen 63,50 | 6 gangen 69,50

wijnarrangement

per glas 7,50

hoofdgerechten

27,50

Mosselen

in de schelp, tijm, rozemarijn,
knoflook, patat, salade

29,50

Heilbot

wortel, Pommes fondant,
sjalotjus

26,50

Buikspek

witlof, Mornay saus

29,50

Kalfswang

eendenlever, aardpeer,
spruiten, bloedworst

40,00

Zwezerik

schorseneer, truffel

36,50

Ossenhaas

pommes Lyonnais
bearnaisesaus

87,50

Côte de boeuf

dry aged
Big Green Egg
650 gram
per 2 personen

22,50

Bloemkool

beurre noisette, hazelnoot

29,50

Fazant

zuurkool, Zeeuws spek, kruidkoekjus

Allergenenkaart

Allergenenkaart

Allergenenkaart

Allergenenkaart

Reserveren

Reserveren

Reserveren kan online via de reserveren knop

Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons.

Belt u dan met 010 – 24 600 24, dan staan wij u persoonlijk te woord.