Voorgerechten
Oester
3 stuks
Zeeuwse Creuses,
Ketel one vodka
Caprese
koude tomatenbouillon,
mozarella, basilicum
Zalm
ceviche, krab
komkommer
Terrine
eendenlever, brioche,
mosterdfruit
Kalfstartaar
ansjovis, kwartel ei,
zoet zuur groenten
Zwezerik
truffel, doperwt,
meiknol
Octopus
pasta nero, antiboise
snijboon
Carpaccio
spek, kappertjes,
pijnboompit, peterselie dressing
venkelsoep
veloute
vissoep
rivierkreeft, tomaat compote
verrassingsmenu
3 gangen 44,50 | 4 gangen 54,50
5 gangen 63,50 | 6 gangen 69,50
wijnarrangement
per glas 7,50
hoofdgerechten
Tonijn
artisjok, salsa verde,
couscous
Schol
sereh, venkel,
groene asperge
Gamba
groene curry, palmharten, jasmijnrijst
Piepkuiken
tuinboon, morille
beukenzwampolenta
Zwezerik
truffel, doperwt,
meiknol
Ossenhaas
pommes Lyonnais
bearnaisesaus
Côte de boeuf
dry aged
Big Green Egg
650 gram
per 2 personen
Geroosterde spitskool
miso, zoete aardappel
Reserveren
Reserveren kan online via de reserveren knop
Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons.
Belt u dan met 010 – 24 600 24, dan staan wij u persoonlijk te woord.