Voorgerechten

14,50

Oester

3 stuks
St. Camelot
Ketel one vodka

18,50

Coquille

a la plancha, abrikoos

17,50

Eendenborst

hoisin, paratha

17,50

Carpaccio

truffel, spek, sjalot
kappertjes, pijnboompit

21,50

Zeeman's Zeeland

zalm, makreel, garnaal, toast

15,50

Panelle

halloumi, aubergine, artisjok

28,50

Zwezerik

truffel, knolselderij

19,50

Eendenlever

uien tarte tatin, crème van sjalot

12,50

Uiensoep

kaascrouton

15,50

Clam chowder

kokkels, mosselen

verrassingsmenu

3 gangen 48,50 | 4 gangen 59,50 | 5 gangen 68,50

wijnarrangement

per glas 8,50

hoofdgerechten

32,50

Zeebaars

rosti, aubergine

29,50

Leng

kruidenkorst, antiboise, pommes dauphine

32,50

Haas

gnocchi, oesterzwam, salie

28,50

Kogelbiefstuk

gasconne, pepersaus, salade

27,50

Buikspek

glasnoedels, dashi

42,50

Zwezerik

truffel, knolselderij

38,50

Ossenhaas

pommes Lyonnaise, asperge
bearnaisesaus

92,50

Côte de boeuf

dry aged
650 gram
per 2 personen

25,50

Bataat

geitenkaas, noten, rozemarijn

Reserveren

Reserveren

Reserveren kan online via de reserveren knop

Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons.

Belt u dan met 010 – 24 600 24, dan staan wij u persoonlijk te woord.