Voorgerechten
14,50
Oester
3 stuks
St. Camelot
Ketel one vodka
18,50
Coquille
a la plancha, abrikoos
17,50
Eendenborst
hoisin, paratha
17,50
Carpaccio
truffel, spek, sjalot
kappertjes, pijnboompit
21,50
Zeeman's Zeeland
zalm, makreel, garnaal, toast
15,50
Panelle
halloumi, aubergine, artisjok
28,50
Zwezerik
truffel, knolselderij
19,50
Eendenlever
uien tarte tatin, crème van sjalot
12,50
Uiensoep
kaascrouton
15,50
Clam chowder
kokkels, mosselen
verrassingsmenu
3 gangen 48,50 | 4 gangen 59,50 | 5 gangen 68,50
wijnarrangement
per glas 8,50
hoofdgerechten
32,50
Zeebaars
rosti, aubergine
29,50
Leng
kruidenkorst, antiboise, pommes dauphine
32,50
Haas
gnocchi, oesterzwam, salie
28,50
Kogelbiefstuk
gasconne, pepersaus, salade
27,50
Buikspek
glasnoedels, dashi
42,50
Zwezerik
truffel, knolselderij
38,50
Ossenhaas
pommes Lyonnaise, asperge
bearnaisesaus
92,50
Côte de boeuf
dry aged
650 gram
per 2 personen
25,50
Bataat
geitenkaas, noten, rozemarijn
Reserveren
Reserveren kan online via de reserveren knop
Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons.
Belt u dan met 010 – 24 600 24, dan staan wij u persoonlijk te woord.