Voorgerechten
Oester
3 stuks
Zeeuwse Creuses,
Ketel one vodka
Bereide oester
3 stuks rauw,
soja, mango, bosui
zwaardvis
ceviche, groene radijs,
yoghurt, drakenfruit
coquille tartaar
doperwt, vanille olie, saffraan
Kalfstartaar
tuinboon, parmezaan schuim,
64 graden dooier
Carpaccio
truffel, spek, sjalot,
kappertjes, pijnboompit
bloemkool flan
couscous, ricotta, amandel
Zwezerik
truffel, venkel, orecchiette
Mosselen
gebakken in de schelp, tijm
rozemarijn, look
kalfssucade
paling, risotto, snijboon
pompoensoep
sinaasappel, crème fraîche
runderbouillon
ravioli runderwang, tuinkruiden
verrassingsmenu
3 gangen 44,50 | 4 gangen 54,50
5 gangen 63,50 | 6 gangen 69,50
wijnarrangement
per glas 8,50
hoofdgerechten
rode poon
spinazie, garnalen jus,
mousseline
Mosselen
gebakken in de schelp, tijm
rozemarijn, look, salade
lamsfilet
orzo, kardemom jus, asperge
buikspek
mais, chorizosaus,
aardappel muffin
Zwezerik
truffel, venkel, orecchiette
Ossenhaas
pommes Lyonnaise,
bearnaisesaus
Côte de boeuf
dry aged
650 gram
per 2 personen
Gnocchi
groene asperge, morille, parmezaan
Reserveren
Reserveren kan online via de reserveren knop
Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons.
Belt u dan met 010 – 24 600 24, dan staan wij u persoonlijk te woord.